Skip to content
Argentinië.nl » Vliegtickets naar Argentinië

Vliegtickets naar Argentinië

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die vluchten aanbieden van Nederland (Schiphol) en België (Brussel Airport) naar Argentinië. Enkele van de populairste opties zijn KLM, Air France en LATAM. De prijzen voor vluchten van Nederland en België naar Argentinië kunnen aanzienlijk variëren afhankelijk van de tijd van het jaar, waarbij de prijzen over het algemeen hoger zijn tijdens het hoogseizoen en op feestdagen. We vertellen er hier alles over om te zorgen dat jij het goedkoopste vliegticket weet te boeken.

Goedkoopste vliegticket Argentinië boeken

Vliegtickets naar Argentinië met KLM
Vliegtickets naar Argentinië met KLM

Om de goedkoopste vluchtprijzen te krijgen, is het aan te raden je vluchten ruim van tevoren te boeken en flexibel te zijn met de reisdata. Het is ook een goed idee om de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen te vergelijken en te zoeken naar speciale aanbiedingen of promoties. Daarnaast kan het nuttig zijn om een zoekmachine voor vluchten of een prijsvergelijkingswebsite te gebruiken om de beste prijzen te vinden.

Een retourvlucht van Nederland of België naar Argentinië kost gemiddeld zo’n 800-1000 euro, afhankelijk van de route en de tijd van het jaar. De prijzen kunnen echter aanzienlijk variëren, dus het is altijd een goed idee om de actuele prijzen te controleren en verschillende opties te vergelijken.

Binnenlandse vluchten Argentinië

Als je eenmaal in Argentinië bent aangekomen, ontkom je bijna niet aan het boeken van binnenlandse vluchten om andere delen van het land te verkennen. Simpelweg omdat het land gigantisch is en de afstand tussen Patagonië en de Iguazu watervallen z’n 2500 km is.

Er zijn verschillende binnenlandse luchtvaartmaatschappijen die vluchten binnen Argentinië aanbieden, waaronder LATAM, Aerolineas Argentinas en Flybondi. Om binnenlandse vluchten in Argentinië te boeken, kan je de websites van de afzonderlijke luchtvaartmaatschappijen bezoeken of een reisbureau in de grote Argentijnse steden inschakelen. Je kan ook vluchten boeken via een zoekmachine voor vluchten of een website voor het online boeken van reizen.


Hulp nodig met je reis naar Argentinië?